Forside  <  Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Generel erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Hos F. Hoffmann-La Roche Ltd (“Roche”) gør vi vores yderste for at beskytte dine personlige oplysninger. Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger giver et overblik over de former for personlige oplysninger, som Roche må indsamle; de metoder Roche anvender til indsamling, brug og deling af dine personlige oplysninger; de foranstaltninger Roche træffer for at beskytte dine personlige oplysninger, og de muligheder du har i forbindelse med brugen af dine personlige oplysninger.

Denne erklæring gælder kun for Roche hjemmesider og apps, der indeholder et link til denne erklæring. Vores hjemmesider og apps kan også indeholde links til tredjepartshjemmesider. Vi støtter ikke og påtager os intet ansvar for indholdet af tredjepartshjemmesider eller -ressourcer, og vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger gælder ikke for hjemmesider, der ikke er associeret med Roche, selvom du får adgang til dem via et link på vores hjemmesider eller i vores apps. Du skal læse erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger på den pågældende tredjepartshjemmeside, før du udleverer nogen oplysninger.

For denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger gælder: ”Personlige oplysninger” er enhver oplysning, der kan bruges til specifikt at identificere dig direkte eller indirekte, herunder, men ikke begrænset til, dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Mindreårige

Denne hjemmeside er ikke udviklet eller beregnet til brug af børn under 16 år. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra nogen person under 16 år uden forudgående bekræftet samtykke fra en forælder eller værge. En sådan forælder eller værge har ret til, ved forespørgsel, at gennemse de oplysninger, som barnet har givet, og kræve, at de bliver slettet. Desuden skal alle mindreårige bede om deres forældres eller værges tilladelse, før de bruger eller videregiver personlige oplysninger.

Den dataansvarliges identitet og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige i Danmark er Roche A/S, som dækker medicinalvarer og kemikalier samt Roche Innovation Center Copenhagen A/S (RICC) og Roche Diagnostics A/S, som dækker diagnostiske løsninger.
Alle spørgsmål relateret til behandlingen af personoplysninger bedes sendes til databeskyttelsesrådgiverne i Roche via nedenstående kontaktdetaljer:

E-mail: hvidovre.data_privacy@roche.com

Roche A/S samt Roche Innovation Center Copenhagen A/S
DPO Suzan Frederiksen, Telefon: +45 42142985
Roche Diagnostics A/S
DPO Steven Turkington-Hansen, Telefon: +45 42142999

For øvrige henvendelser, benyt venligst kontaktoplysninger på vores hjemmeside.

Information om indsamling af personlige oplysninger
Roche indsamler ikke personlige oplysninger omkring brugeren af denne hjemmeside.
Analytics
Google Analytics: Roche hjemmesider kan gøre brug af Google Analytics, som er en analytics service fra Google, Inc. (“Google”). Google Analytics anvender “cookies”, som er tekstfiler, der placeres på din enhed for at hjælpe med at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Information der generes af en ‘cookie’ omkring brugen af hjemmesiden vil blive transmitteret til og gemt af Google. Google vil anvende denne information til det formål at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter omkring aktivitet til redaktøren af hjemmesiden samt sørge for andre services relateret til app-aktivitet. Google kan også overføre denne information til tredjeparter, hvor det er pålagt at gøre det i henhold til loven, eller hvor sådanne tredjeparter behandler information på Googles vegne. Ved brug af en Roche hjemmeside giver du tilladelse til behandlingen af trafikdata genereret af dig af Google i forhold til, og til formålet for, det ovenstående.