Forside  <  Om Karbetændelse.dk

Om karbetændelse.dk

Karbetændelse.dk er ejet, udgivet og finansieret af Roche Pharmaceuticals.

Hjemmesiden indeholder information om kæmpecelle-karbetændelse, symptomer og behandling. Derudover kan du læse personlige historier om og erfaringer med at have kæmpecelle-karbetændelse

Holdet bag

Teksterne på denne hjemmeside er udarbejdet i samarbejde med og valideret af overlæge Uffe Møller Døhn, med henblik på at sikre, at al information er saglig, uafhængig og veldokumenteret. En kæmpe tak til Hella og Henning for modigt at fortælle deres historie til inspiration for andre.

For alle dele af Karbetændelse.dk gælder det, at indholdet er tænkt som en indledende og oplysende information til udvalgte temaer omkring kæmpecelle-karbetændelse. Således opfordres alle brugere naturligvis til at drøfte egne forhold med deres læge.

Om brug af hjemmesiden

Du er velkommen til at skrive kommentarer og spørgsmål på mail til denmark.info@roche.com. Vi kan desværre ikke svare på henvendelser, der vedrører konkrete sygdomsforløb. I så fald, bedes du kontakte din egen læge.

Har kan du læse om vores privatlivspolitik og vilkår for brug.

Vedrørende indberetning af bivirkninger og persondata

Roche er forpligtet til at rapportere information om produktreklamationer og bivirkninger til sundhedsmyndighederne i henhold til patientsikkerhed og overholdelse af gældende lovgivning. Rapporterer du en bivirkning eller et problem i forbindelse med et af vores produkter, kan det være nødvendigt at kontakte dig for yderligere information. I sådanne tilfælde, vil vi være nødt til at opbevare og anvende den personlige information, du har givet.

Ønsker du selv at indrapportere en bivirkning, kan dette også gøres på tlf.: +45 3639 9999 eller mail: denmark.drug_safety@roche.com. Du bør også kontakte din egen læge vedrørende din bivirkning.

I forbindelse med indberetning af bivirkninger vil dine persondata blive indtastet og opbevaret sikkert i vores globale sikkerhedsdatabase. For yderligere information om vores behandling af persondata, kan du besøge vores hjemmeside www.roche.dk eller kontakte Roches persondataansvarlige via denmark.drug_safety@roche.com. Hvis ikke du ønsker, at dine personlige data registreres i databasen, bedes du gøre opmærksom på dette.

Om Roche

Roche Pharmaceuticals er en del af Roche Danmark. Roche Danmark er det danske datterselskab af den globale koncern F. Hoffmann-La Roche, som er verdens største lægemiddel- og diagnostikvirksomhed.

God fornøjelse med Karbetændelse.dk